Over ons

Over Content websites

Over Content websites


Sinds 2010 ervaring met CMS Made Simple™

Ruim 12 jaar geleden, in 2010, is Content websites als onderdeel van Content it opgestart.

De focus lag destijds uitsluitend op het ontwerpen en opzetten van websites voor verenigingen, middelgrote en kleine bedrijven en andere organisaties.

Direct vanaf de start is CMS Made Simple™ hét content management system (cms) van mijn keuze. De gebruiksvriendelijkheid voor de website-eigenaren is één van de voornaamste redenen. Een ander groot voordeel is dat CMSMS geen beperkingen oplegt aan het ontwerp. 

Als snel kwamen er opdrachten van grafische ontwerpbureaus die prachtige websites hadden ontworpen voor hun klanten en hier ook graag een gebruiksvriendelijk cms 'achter' wilden hebben. Met veel plezier hebben ik zo tientallen grafische ontwerpen 'in opdracht van' omgezet in flexibele websites. Tegenwoordig richt ik me voornamelijk op het integreren van CMSMS in aangeleverde of aangekochte en aangepaste sjablonen.

Omdat CMS Made Simple™ zo krachtig en flexibel is zijn er wereldwijd ontzettend veel gebruikers waaronder ook kleine en grote collega websitebureaus. De kennis van Content websites gaat door de technische achtergrond, jarenlange ervaring en actieve bijdrage aan de ontwikkeling een stapje verder. Daarom heb ik ook veel websitebureaus als klant die mij inschakelen voor hulp als er wat extra expertise nodig is. Dat vind ik leuk!

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem een kijkje bij mijn diensten


No-nonsense service. Daar worden wij blij van!

Ruud van der Velden


Ruim 45 jaar ervaring

ruud_vdveldenOprichter van Content websites. 

Na mijn VWO studie heb ik de HBO-opleiding Technische Informatica gevolgd.

De interesse in CMS Made Simple™ is er al sinds de start van Content websites. Mijn enthousiasme over het product en actieve bijdrage in de community bleven niet onopgemerkt. In 2014 ben ik door het CMS Made Simple™ Development Team uitgenodigd lid te worden en dat ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds.

Dit lidmaatschap heeft als voordeel dat ik zelf betrokken ben bij de verdere ontwikkeling van CMS Made Simple™. Zo blijft mijn kennis up-to-date en ben ik direct betrokken bij de verdere ontwikkeling. Daarnaast kan ik steevast rekenen op de expertise van de andere teamleden en zorgen wij er gezamenlijk voor dat CMSMS een product blijft vóór en dóór de gebruikers.

Naast mijn bedrijf heb ik ook al ruim 20 jaar een dienstverband bij Tilburg University als (senior) systeem- en werkplekbeheerder.

Mijn interesse in ICT gaat dus verder dan alleen websites.


Laten we het (cms made) simple houden!